Megközelítőleg egy évig nézhetjük még az HBO GO-t, hogy aztán a jóval szélesebb palettát kínáló HBO Maxre válthassunk Magyarországon is. Szeptemberben teljesen felfrissül a streamingszolgáltató műsortára, de ugorjunk vissza kicsit a nyárra annak alkalmából, hogy a platform közzétette augusztusi nézettségi adatait. Ezúttal a legsikeresebb filmek listáját nem közölték, bár eddig is a sorozatokra helyeztük a hangsúlyt.

hbogo.jpg
(A kép forrása: ferhu.com)

Íme, a nyár végi TOP 10:

  1. Rick és Morty
  2. Jóbarátok – amióta debütált, TOP 3-as sorozat 
  3. A Fehér Lótusz
  4. Agymenők
  5. Mancs őrjárat
  6. Britannia
  7. Trónok harca
  8. A szolgálólány meséje
  9. Roswell: New Mexico
  10. Csodatévők

A Rick és Morty ötödik évadja (amit még legalább ennyi szezon követ) teljesen lekötötte a hazai közönség figyelmét, bár a Jóbarátok iránti érdeklődés sem csökkent sokat az Újra együtt premierje óta. Megőrizte korábbi előkelő pozícióját több sorozat (pl. A szolgálólány meséje), illetve az évek óta megszakítás nélkül toplistás Trónok harca és Agymenők is.

Új produkcióként köszönthetjük azonban a Britannia című fantasy-t, illetve ki kell emelni az eddig is népszerű animációs mese, a Mancs őrjárat ötödik helyét, amit minden bizonnyal a frissen debütált és elég szép bevételeket produkáló mozifilmnek köszönhet.