• 2022 őszén indul Magyarországon az HBO Max
  • Még nem közölték a díjszabást, az USA-ban kb. 4500 Ft a havidíj
  • A Warner Bros., a DC, a Cartoon Network és az Adult Swim tartalmai is elérhetők lesznek

Winter HBO MAX is coming…” – áll az HBO közleményében. Eddig csak félhivatalosan kezelt információ volt, most azonban bejelentették, hogy 2022 őszén Magyarországon is megkezdi működését az HBO Max. Az új platformon elérhetőek lesznek a WarnerMedia égisze alá tartozó tartalmak, tehát a Warner Bros. filmjei, exkluzíven a szolgáltatóra szánt alkotások, valamint az HBO, a DC, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és a Cartoon Network produkciói. Természetesen az HBO GO is beolvad a Maxbe.

Több európai országban, így Spanyolországban és a skandináv területeken egyébként már idén októberben elindul a tartalomsugárzás. Jövőre pedig az öreg kontinens többi régióját is eléri a streamingszolgáltató. A zászlóbontás apropóján egy HBO Max sizzle reel videót is közzétett a platform, amit alább láthattok.

  • Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. „Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják.”
  • A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók” – tette hozzá Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója. „Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy milyen árszabás mellett indul a Max, viszont az HBO GO felhasználóinak is újonnan kell majd regisztrálni. Amerikában egyébként 15 dollár a havi előfizetés díja, ami nagyjából 4500 Forintnak felel meg. Ti várjátok már az indulást? 

hbomaxherofinal.jpg
(A kép forrása: HBO)