• A Nestflix a filmekben és sorozatokban megidézett fiktív műveket gyűjti
  • Tehát film a filmben típusú betéteket találtok az oldalon
  • Az oldal ingyenes és folyamatosan bővül

Izgalmas projektbe kezdett a fejlesztő-illusztrátor-webdesigner Lynn Fisher. A már nevével is kisebb zavart okozó Nestflix nem keverendő össze a legnagyobb streamingszolgáltatóval, még csak nem is vetélytársa annak, hanem egy olyan platform, ami a filmekben és sorozatokban megidézett fiktív művek fészke. Tehát „film a filmben” típusú betéteket gyűjtenek az oldalon.

Immár 400 nem létező opuszt számlál a Nestflix kínálata. Láthatjuk például a Reszkessetek, betörők! ikonikus jelenetében lejátszott, valójában nem létező filmet, amivel Kevin elüldözi a pizzafutárt (jelige: „tartsd meg az aprót, te, mocskos állat”), de szerepel a kínálatban a Titanic II, a Schwarzenegger-féle Hamlet vagy a Tarantino Becstelen brigantykjának fináléjában vetített német háborús film imitáció is.

nestflixpage.jpg
(A képek forrása: Nestflix)

A folyamatosan bővülő oldal természetesen ingyenes. Feltehetően szerzői jogi okokból kifolyólag mozgóképet nem tartalmaz, csupán egy jelenetképet, illetve leírást találunk a hamis produkciók neve mellett. Nektek melyik a kedvenc fiktív filmetek vagy sorozatotok?

header-bg-1280w-1.jpg