Pár napja számolta ki egy lelkes Reddit-felhasználó, hogy a For Honor összes mütyűrjét potom 732 dollárból, azaz úgy 200 000 forintból szerezhetjük meg. Ha viszont erre éppen pont nincsen pénzed, akkor még mindig grindelhetsz, így viszont a napi játékmennyiségtől függően 1-2 évedbe is belekerülhet a cél elérése.

„Sohasem akartuk, hogy mindent elérhessetek a játékban. Először is ennek nincs semmi értelme. Mi egy RPG elemekkel kiegészített akciójátékot csináltunk PvP környezetben, de akárcsak egy RPG-ben, mint a World of Warcraftban, nem próbálsz meg összegyűjteni a karakteredhez. Ugyanez igaz a MOBA-kra, nem próbálsz meg minden tartalmat feloldani” – magyarázta Damien Kieken, a játék direktora egy livestream keretében, majd folytatta:

„Mi úgy terveztük, hogy a játékosok egy vagy maximum három karakterrel játszanak majd, és ezt is látjuk: a játékosok többsége egy hősre koncentrál, néhányan háromra. Mi ezzel terveztünk. A kozmetikai tárgyak jelentik számunkra az end-game tartalmat: ezeket szeretnénk, ha a feloldanátok a játékkal töltött hetekben.”

A nyilatkozatot a For Honor játékosai nem fogadták kitörő lelkesedéssel, a program Reddit-oldalát elárasztották a keresetlen posztok. A legtöbben egyetértenek abban, hogy a Ubisoft botrányosan kezeli a játékot, mások szerint szimplán a világ legrosszabb cége. A legjobb viszont az a poszt volt, ami kifejtette, hogy a Ubisoft és a játékosok között nincs nagy különbség: náluk csak megszakad a kapcsolat a felhasználói bázisukkal, ahogy nekünk a játékaikkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!