• Dedikált szervereket kap a For Honor
  • Két új szezonra is számíthatunk
  • Ebben számtalan újdonság kerül
  • For Honor teszt

A játékosok java megegyezik abban, hogy a For Honor egyik legnagyobb hibája az, hogy dedikált szerverek helyett f2p rendszerben működik. Ez sajnos percekig tartó matchmakinghez, vagy olyan kellemetlenségekhez vezethet, mint a meccsek megszakadása, amikor például a host úgy dönt, hogy lelép.

Nos, felbonthatjuk a gyerekpezsgőt, mert a Ubisoft végre bevezeti a dedikált szervereket, ami talán megszűnteti a fent említett problémákat, már csak azért is, mert a fejlesztők is ezek eliminálását tartják elsődlegesen szükségesnek. Amit azért meg tudunk érteni, ám hogy mikor érkeznek meg a dedikált szerverek, az egyelőre rejtély. De egyéb terveik is vannak a For Honor jövőjére nézve.

Augusztusban indul a 3. szezon, ez egészen novemberig eltart majd, s ezalatt új Duel Tournamentet, felfrissített harcrendszert, 2-2 új hőst és pályát, és még jó néhány kisebb-nagyobb újdonságot kapunk. Ezt követi majd a novemberben startoló és februárban lezáruló 4. idény, amibe egyebek mellett bekerül a 4v4 játékmód, az új tréning aréna és további 2-2 új hős és pálya. A menetrendet és a további részleteket az alanti képen tekinthetitek meg (kattintsatok rá és nagyobb lesz).

for-honor-roadmap.jpg