A For Honor egy rendkívül ötletes játék, de a Ubisoft lassan elkezdhetni ásni a lovagokkal, vikingekkel és szamurájokkal megtűzdelt program sírját. Legalábbis a Steames értékelések ebbe az irányba mutatnak. A For Honort szerették a kritikusok a játék megjelenésekor, mostanra viszont a játékosok java meggyűlölte.

Jelenleg a Valve áruházában 3669 friss bírálat hirdeti a jelenlegi játékosok véleményét. Az új minősítések mindössze 38%-a pozitív, ami magáért beszél. Ha viszont mind a 16445 visszajelzést vesszük figyelembe, a kép akkor sem sokkal szebb. A rajongók dühét valószínűleg részben az válthatta ki, hogy a Ubisoft szándékosan ellehetetlenítette a játék gyűjthető tartalmainak ingyenes megszerzését.

De persze a továbbra is fennálló csatlakozási problémákról sem szabad megfeledkezni, mivel ez a gond szinte mindegyik játékos leírásában megtalálható. Nem úgy fest, hogy ilyen problémák után a For Honor még szép jövő elé nézhet. Ti játszotok még a játékkal valamelyik platformon, vagy már más elfoglaltságot kerestetek?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!