A Forza 4 megjelenését megelőzően kaptuk a hírt: az Electronic Arts nem engedélyezi azt, hogy a rivális játékában Porschék szerepeljenek, amit annak jogán tehet meg, hogy az erre vonatkozó licencek a kiadó birtokában vannak. A helyzet azonban úgy látszik tavaly óta örömteli fordulatot vett a Forza-játékosok javára, hiszen májusban megjelenik a Porsche Expansion Pack.

A játék fejlesztését vezető Dan Greenwalt örömmel közölte, hogy a csomagban 30 autó szerepel majd, melyek közül hét most először lesz vezethető a sorozatban, valamint a kocsikhoz kapcsolódóan a kampány módba integrálva 20 új versenyt találunk, melyek legalább 5 órányi szórakozást biztosítanak, illetve 10 új achievementet is szerezhetünk. Greenwalt azt azonban nem közölte, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Porsche Expansion Pack, s az árral kapcsolatban is csak annyit mondott, hogy drágább lesz, mint az eddigi DLC-k.

Még valami: ma egy frissítés fog megjelenni, ami amellett, hogy kiírt pár bosszantó bugot, megemeli a maximális szintet: eddig 150 volt a plafon, mától azonban 999 a felső határ. Jó versenyzést!