• A Ubisoft elárulta a részleteket a Trackmania üzleti modellje kapcsán
  • Az ingyenes hozzáférés mellett két fizetős lehetőség is lesz

Még ha kis csúszással is, de július 1-jén elstartol a Trackmania a Uplay-en és az Epic Games Store-on, a Ubisoft pedig most elárulta, hogy milyen lehetőségek közül választhatnak majd azok, akik virtuális kormányt ragadnának a Trackmania Nations remake-jében.

free-to-play-jatek-lesz-a-trackmania-de-bizonyos-funkciokert-fizetnunk-kell-majd.jpg

A Starter Access ingyenes hozzáférést biztosít majd a solo és a multiplayer módokhoz, valamint a 25 pályából álló hivatalos kampányhoz, melynek tartalma negyedévente fog rotálódni. Emellett az Arcade Channelen keresztül mások alkotásait is ki lehet próbálni, illetve a játékon belüli szerkesztőkből (pályák, visszajátszások, skinek) is nyújt némi kóstolót a free-to-play verzió.

Emellett két fizetős változat is lesz. Az évi 9.99 dollárba kerülő Standard Access több felhasználói tartalomhoz enged hozzáférést, teljesen megnyitja a játékbeli szerkesztőket, valamint minden hivatalos, illetve Track of the Day pálya elérhető marad, és a heti Nations League versenyek mellett napi kihívásokban is részt lehet venni. A csúcsot pedig az egy évre 29.99 dollárba, három évre pedig 59.99 dollárba kerülő Club Access jelenti majd, exkluzív tartalmakkal, gyakorlópályákkal, klubokkal és Open Grand League részvétellel.