• Régi-új Marvel's Avengers trailer érkezett
  • A szuperhősös játék szeptember 4-én érkezik

Az eredeti tervek szerint már csak egy hónap lenne hátra a Marvel's Avengers megjelenéséig, de sajnos ez a játék is ott van a csúszó címek között, így csak szeptember 4-én játszhatunk vele. A Square Enix mindenesetre most közzétette a korábbi áttekintő trailer frissített verzióját.

frissitett-attekinto-trailert-kapott-a-marvels-avengers.jpg

A Marvel's Avengers eseményei az A-napon kezdődnek, melynek végén San Francisco romba dől, a Bosszúállók pedig a háttérbe vonulnak, hogy helyüket átvegyék az A.I.M mesterséges intelligenciái. Pár évvel később azonban kiderül, hogy valami gonoszság készülődik a háttérben, így Kamala Khan újból összerántja a csapatot (Vasember, Hulk, Thor, Amerika Kapitány és Fekete Özvegy), hogy megmentsék az emberiséget. 

A Marvel's Avengersben kétfajta küldetéssel találkozhatunk majd: a Hero missziók kizárólag egyedül teljesíthetőek, és szorosan kapcsolódnak a sztorihoz, a Warzone misszióknak pedig 1-4 játékos eshet neki kooperatív felállásban. Ami közös, hogy a fejlesztéseket mindkettőbe továbbvihetjük, kismillió felszerelés és képesség közül válogatva, ahogy egyre erősebbé válunk.

Ez vár ránk tehát szeptember 4-én (remélhetőleg most már tényleg), PC, PS4 és Xbox One platformokon.