• Ajándék Final Fantasy 7 Remake példányokat ajánlott fel több játékos
  • Azok között sorsolták ki őket, akiknek anyagi helyzetük miatt nem fér most bele

A héten jelenik meg a Final Fantasy 7 Remake (első benyomásainkat itt olvashatjátok), amely minden bizonnyal sokak számára nemcsak a tavasz, hanem az idei év legnagyobb fénypontja lesz egyben, hiszen minden idők egyik legjobb JRPG-je újul meg. A koronavírus-járvány miatt azonban sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy megvegye a premier napján, ezért a játék Reddit-fórumán összefogtak a játékosok, hogy kisegítsék azokat, akik ilyen cipőben járnak.

gamer-osszefogas-ajandek-final-fantasy-7-remake-peldanyokat-vettek-azoknak-akik-nem-engedhetik-meg-maguknak-a-jarvany-miatt.jpg

A kezdeményezést a frumpybuffalo nevű játékos indította el, akihez további nyolc fórumozó csatlakozott, akikkel együtt összesen tíz Final Fantasy 7 Remake példányt sorsoltak ki. A "pályázóknak" csupán annyit kellett tenniük, hogy le kellett írniuk személyes történetüket.

"Már csak 10-12 órában foglalkoztatnak egy héten. Le kellett mondanom az előrendelésemet, a pénz a számlákra ment. A heti fizetésem is kajára és számlákra ment el. A feleségem nem dolgozik, úgyhogy én tartom el az egész családot. Nagyon régóta vártam már erre a játékra" - írta Rinosaj.

"Valójában nem nekem kell. Van egy szerelő barátom, aki éppen főiskolára gyűjt és nincs túl sok pénze. Én nemrég cseréltem le a PS4-emet egy Pro verzióra, ezért a régi gépemet neki adtam azzal a céllal, hogy majd játszhasson a Remake-kel. A krízis előtt volt is rá pénze, de most már nincs. Pedig olyan közel volt ahhoz, hogy játszhasson a kedvenc játékának remake-jével, de sajnos most én se tudok neki segíteni" - osztotta meg barátja történetét coniferous-1.

A tíz nyertest már kisorsolták, akik PayPalon, illetve PSN ajándékkártyán keresztül kapják meg a vásárláshoz szükséges összeget.

Támogasd te is a PC Gurut!