Úgy látszik elfogyott a GamesCom lendülete, ugyanis a harmadik napon már alig találni említésre méltó videót, ez pedig a mai összeállításunkon is meglátszik — de azért nem kell aggódni, így is van mit nézni.

Monkey Island: Siege of Spinner City:

A Telltale Games a tőlük megszokott profizmussal támasztotta fel a klasszikus Monkey Island-sorozatot, hiszen a Launch of the Screaming Narwhal a cég eddigi legjobban fogyó játéka, a kritikusok pedig nagyon is megvannak elégedve a cuccal, így semmi sincs okunk feltételezni, hogy a napokban megjelent második részt elrontották volna.



Heavy Rain:

A Quantic Dream csapata újabb játékmenet-videókkal kedveskedett, melyekben megismerkedhetünk egy új karakterrel, a magánnyomozó Scott Shelbyvel.







Blur:

A Project Gotham Racing kitalálói az új játékukkal erősen az arcade vonalat célozták meg, olyannyira, hogy a Blur már-már egy Mario Kart hasonmásnak tűnik, csak éppen itt valódi kocsikkal kell száguldozni.





Mount & Blade: Warband:

Darths kedvenc játékának első kiegészítő lemeze magával hozza a rajongók által már nagyon várt fejlesztéseket, mint például a multiplayer lehetőségét, a jobb mesterséges intelligenciát, valamint a szebb grafikát. Öröm lesz újra lóhátra pattanni!



Avatar:

Pár nappal ezelőtt megcsodálhattuk James Cameron új filmjének az első trailerét, és nem kellet sokat várni, hogy a játékverzió is hasonlóval jelentkezzen, íme:



Dante's Inferno:

Habár az EA megerősítette, hogy PC-re nem fog elkészülni a Visceral Games új játéka, minket ez nem állít meg abban, hogy leközöljük a legújabb játékmenet-videót.