A Nintendo jelenleg épp virtuális harakirit készül elkövetni: a 3DS veszteséges startja, a Wii 2009-es kifulladása és a WiiU gyalázatos E3 bemutatója folytán a japán gyártó sárba tiporta saját renoméját. Ezen már csak a klassz játékfelhozatal tudna segíteni, mivel viszont a WiiU-ra eddig alig jelentettek be érdemleges exkluzív címet, mi még ebben is kételkedünk.

Hacsak...

Hacsak a Ubisoft nem húzza ki őket a kátyúból egy olyan, kifejezetten felnőtt játékosoknak készült, véres, brutális és realisztikus horrorjátékkal, mint amilyennek a ZombiU tűnik! A zombis túlélőmaraton nemcsak hogy durva és erőszakos, de a játékmenete is kellően meggyőző, így lehetséges, hogy ez lesz az első olyan játék a WiiU-ra, ami miatt gondolkodás nélkül megveszik majd a konzolt a játékosok.

A legújabb üdvöskéről részletes előzetest olvashattok a friss PC Guruban, és most új videót is kaptunk hozzá, melynek nézése közben borsódzott a hátunk. Ha a Nintendo összekapja magát és mutat pár hasonló játékot, akkor megbocsátjuk neki az eddigi baklövéseket, csak térjen már vissza, mert kezd hiányozni.

Na de eleget szaporítottuk a szót, íme a GamesComra szánt trailer, mely az eddigi egyik legjobb videó a kiállításról.