A Battlefield 3-hoz kiadott Premium csomag több mint négymillió előfizetőt számlál, ennek pedig az az egyenes következménye, hogy az utód, az idén novemberben megjelenő Battlefield 4 is kap egy hasonló pakkot. Nos, ezt tegnap délután be is jelentette a DICE, s persze egyúttal le is leplezték, hogy mit kapunk a pénzünkért.

Az 50 eurót kóstáló előfizetéssel öt nagy kiegészítőhöz jutunk hozzá, ráadásul a többi játékoshoz képest két héttel korábban eshetünk neki az új fegyvereknek, pályáknak és játékmódoknak -- de persze ez még nem minden. Aki benevez a csomagra, az változatos fegyverfestéseket, álcákat, dögcédulákat és egyéb, a testre szabhatóságot segítő elemeket kap, valamint heti rendszerességgel új tartalmakat tölthet le, 12 Battlepackban részesül, illetve soron kívül juthat be a szerverekre, s exkluzív, a szokottnál több tapasztalati ponttal jutalmazó eseményekben vehet részt. 

A Battlefield 4 Premium nagy, tematikus kiegészítői a következők:

Second Assault: A Battlefield 3 négy közkedvelt pályája a Frostbite 3 grafikusmotorral újraalkotva, ezzel eddig nem látott rombolhatóságot hozva el. A csomag a megjelenés idején lesz kapható, elsőként Xbox One konzolra.

China Rising: Az előrendelők számára ingyenes csomag négy, a festői Kína szárazföldjén felépített pályát, új járművet és modern haditechnikai felszereléseket vonultat fel. Ez idén decemberben lesz kapható.

Naval Strike: A háború folytatódik Kínával, a hadszíntér pedig ezúttal az ország előtt elterülő tenger lesz, ahol hajókkal vívjuk majd ádáz csatánkat jövő tavasszal.

Dragon’s Teeth: Az Amerikai Egyesült Államok ellentámadást indít Kína ellen, a harcot pedig a háború által megtépázott romos utcákra viszik. A városi küzdelmekben 2014 nyarán lesz lehetőségünk részt venni.

Final Stand: A háború végső stádiumát taglaló pályagyűjtemény, melynek tartalmát ugyan nem tudjuk, de az biztos, hogy ez is jövő nyáron fog megjelenni. 

Érdemes még tudni, hogy a Battlefield 4 Premium tagságunk átvihető egyik konzolról a másikra, vagyis ha Xbox 360-on vagy PS3-on előfizettünk, minden további gond nélkül használhatjuk az ezzel járó lehetőségeket az Xbox One vagy a PS4 konzolunkon. Természetesen a multiplayer profilunkkal és az ahhoz kapcsolódó statisztikai adatokkal is ugyanígy járhatunk el.

Battlefield 4 -- Megjelenés: 2013. november 1. -- Gépigény: nem ismert