Óriási siker volt a Battlefield 3 Premium, hiszen idén már a négymilliót is elérte az előfizetők száma, ennek fényében pedig mindenki biztosra vette azt, hogy a novemberben megjelenő Battlefield 4 is kap egy hasonló csomagot, ugyanis óriási bolondság lenne kihagyni egy ilyen ziccert -- a DICE nem bolond.

A svédek tegnap, a Call of Duty: Ghosts multiplayer módjának leleplezésére időzítették a nagy bejelentését, miszerint a Battlefield 4-hez is megvásárolható lesz egy Premium előfizetés, mely egész évben prémium tartalmakkal fog szórakoztatni. Ez tematikus DLC-ket, illetve hetente új tartalmakat és személyre szabhatóságot biztosító opciókat jelent, de hogy pontosan miről van szó, s hogy mindez mennyibe fog kerülni, azt még nem mondta a DICE.

A Battlefield 4 Premium egyébként átvihető lesz egyik konzolról a másikra, vagyis ha a PS3-on, vagy Xbox 360-on ruháztunk be egy ilyen csomagra, akkor azt gond nélkül használhatjuk a PS4 vagy az Xbox One konzolon -- ugyanígy a profilunkat is átvihetjük, megtartva minden beállítást és statisztikát.

battlefield-4-premium-profil-athordozas.jpg

Battlefield 4 -- Megjelenés: 2013. november 1. -- Gépigény: nem ismert