A Microsoft, hogy megmutassa, nem feledkezett meg teljesen az európai játékosokról, a Gamescom keretében két, egyelőre csak az öreg kontinensen megjelenő Xbox One csomagot jelentett be, melyek egy-egy ingyenes játékot tartalmaznak, s nem is akármilyet.

Az első két bemutatott csomag egyike a tegnap már megszellőztetett FIFA 14 bundle volt, vagyis minden európai Xbox One előrendelőnek az EA és a Microsoft ingyen és bérmentve digitális változatban odaadja a népszerű focis sorozat legújabb, next-gen motorral hajtott felvonását. Ha azonban nem mindenkinek jön be a foci, s inkább lövöldözne, akkor sincs baj, ugyanis lesz egy olyan csomag, melyben a Call of Duty: Ghosts lapul, sőt ehhez már bónusztartalmakat is kapunk.

A FIFA 14-es kiadás 500 euró lesz, vagyis ugyanannyi, mint a konzol alapkiadása, a CoD-ot felvonultató csomag azonban még nem kapott árcédulát, ami azt sejteti, hogy ez egy kicsit drágább lesz. A Microsoft egyébként elhintette, hogy nem csak ez a két kiadás lesz, de részleteket természetesen már nem árultak el.

GC 2013 - Exkluzív Xbox One-csomagok Európának

Call of Duty: Ghosts -- Megjelenés: 2013. november 5. -- Gépigény: nem ismert