Szinte biztos, hogy az elkövetkezendő tíz évben nem fog megjelenni egyetlen dobozos Command & Conquer sem, a Victory Games ugyanis más terveket dédelget a sorozattal kapcsolatban. Az az elképzelés, hogy az ingyenesen játszható, immáron single-player küldetéseket is felvonultató Command & Conquer lesz az a váz, amire a jövőben építkezni tudnak, új egységekkel, frakciókkal, térképekkel és Command & Conquer-világokkal -- ezt szánják a sorozat központjának, ahonnan mindent el lehet érni, egyeletlen profillal.

A Victory Games általános ügyvezetője, Jon Van Caneghem azt mondta, hogy ez az online, központosított megközelítés abban segít, hogy a játékuk minél több helyre tudjon eljutni. „Úgy gondolom, hogy Ázsia lesz e játék legnagyobb felvevőpiaca, ott pedig nincsenek dobozos játékok, s azok a termékek, amik abban a régióban jól teljesítettek, pontosan ezt az üzleti modellt alkalmazták.” -- mondta Van Caneghem, majd hozzátette, hogy a Távol-Kelet mellett Kelet-Európa és minden más térség is ugyanolyan fontos a számukra, ugyanis tényleg egy nemzetközi terméknek tekintik a Command & Conquert.

Egy tíz éves, folyamatosan bővülő tervről van tehát szó, ami mellett az ügyvezető meglátása szerint nincs helye különálló, dobozos termékeknek. Ugyanakkor jól tudják a cégnél, hogy sok régióban a vásárlók pont lemezes kiadást szeretnének, így kilátásba helyezte egy esetleges kollekció megjelenését -- erre azonban nem érdemes erre mérget venni, egyértelműen az online térben akar érvényesülni a csapat.

Command & Conquer -- Megjelenés: 2013 Q3 -- Gépigény: nem ismert