A Gamescom 2014 ugyan nem egy BlizzCon, de úgy tűnik, a Blizzard mégis nagyon komolyan veszi a kölni show-t. Először az adatlapon is szereplő World of Warcraft: Warlords of Dreanor megjelenését jelentette be a csapat, most pedig a WoW jövőjéről lesz szó, mely ha hiszitek, ha nem, egy számozott folytatásban teljesedhet ki.

Tom Chilton, a World of Warcraft fejlesztési igazgatója a Game Informernek beszélt egy esetleges World of Warcraft 2-ről. Mint elmondta, az ötletről sokat beszéltek a Blizzardnál, sőt, már tíz éve napirenden van.

„Úgy gondolom, nagyon sok megoldásra váró probléma van a dologban, mint hogy miként kapcsolódhatna a World of Warcraft 2 a WoW-hoz, együtt létezhetnének-e, összekapcsolódnának, és egyáltalán mi lenne az új termék. Ezeket a kérdéseket meg kell válaszolni, még mielőtt ebből valóság lesz.” -- fogalmazott.

Tehát a Blizzard nemcsak hogy nem tartja ostobaságnak a WoW 2-t, de amikor van idő rá a stúdióban, agyalnak is róla. Ti örülnétek egy World of Warcraft 2-nek? És egyáltalán, milyen formában lenne működőképes a koncepció?