A Ubisoft a Gamescom 2014-en bejelentette: készül a Might and Magic Heroes 7, sőt, jövőre meg is jelenik! A játékról sajnos még nagyon kevés információ áll rendelkezésre, a kiadást intéző Ubisoft azonban megerősítette, hogy a fejlesztést a Limbic Entertainment végzi -- tehát az a rátermett csapat, amely nemrég az egész retrós közösséget elkápráztatta a Might and Magic X: Legacy című RPG-vel.

A Might and Magic Heroes 7 története szerint hat frakció vív ádáz polgárháborút egy király nélkül maradt birodalom irányításáért. Mivel azonban a munkálatok még kellően képlékeny szakaszban járnak, a Ubisoft a rajongók segítségét kéri, hogy szavazással döntsék el, a felkínált felek közül melyik kettő kerüljön be a játékba.

Szavazni úgy lehet, ha a hivatalos weboldalon csatlakozuk az Árnyéktanácshoz -- mely afféle közösségi találkozóhely, amin át közvetlen üzenetekkel bombázhatjuk a többi játékost, sőt, a készítőknek is adhatunk visszajelzéseket, melyeket az ígéretek szerint a Limbic Entertainment komolyan vesz. Alant egy látványos és hangulatos CGI trailer látható.