• Digitális rendezvény lesz a 2021-es Game Developers Conference
  • Hibrid formában tervezték megtartani idén júliusban

2020 a rendezvények tekintetében viszonylag rövid fejezet lesz a videójátékos történelemkönyvekben, hiszen a koronavírus-járvány ellehetetlenítette az ilyesfajta törekvéseket, 2021-től azonban sokan előrelépést vártak. Így volt ezzel az a Game Developers Conference szervezője, az Informa Tech is, amely még tavaly augusztusban jelentette be, hogy a szokásos márciusi időpontnál később ugyan, de "hibrid" formában megtartják a rendezvént a San Franciscó-i Moscone Centerben. Úgy tűnik azonban, hogy ebből végül mégsem lesz semmi.

joval-kesobb-de-latogatokkal-rendezik-meg-a-2021-es-gdc-t.jpg

A járványhelyzet tavaly nyár óta nem javult annyit, mint amiben reménykedtek, így a félig élő, félig online rendezvény helyett digitális eseményt fognak tartani július 19. és 23. között.

"Bár mi is alig várjunk, hogy újból összegyűlhessünk a Moscone Centerben, és fontolóra is vettük az élő rendezvényt, fontosabbnak tartottuk, hogy az előadóink, látogatóink és a szponzorok előre tudjanak tervezni, és hogy továbbra is a lehető legnagyobb biztonságot garantáljuk" – áll a szervezők közleményében.