• Újra láthattuk mozgás közben a Ghost of Tsushimát
  • A Sony nyáron érkező exkluzív címe összesen 18 percen át futott
  • Főleg a felfedezésre és a harcra fókuszálva

A Sony pár napja már jelezte, hogy ma érkezni fog egy vadonatúj State of Play adás, mely csak és kizárólag a Ghost of Tsushimára fókuszál majd, ezt az ígéretüket pedig be is tartották. A nemrég véget ért adásban majdnem 18 percen át mozgott a nyáron érkező PS exkluzív, bemutatva mindenkinek, nagyjából mire kell majd számítanunk a felfedezés és a harc terén. Nektek hogyan tetszik ez alapján a Ghost of Tsushima?  

Kiderült például, hogy a sziget megismerését különféle vizuális jelekkel segítik majd a fejlesztők: a térképen is jelölt helyekre szó szerint a szél vezet majd el minket, míg más, kicsit jobban eldugott helyszínekre füstoszlopok, furcsa alakú fák vagy vadállatok fognak elvezetni minket, már persze ha kellő kíváncsiság szorult belénk, hogy a nyílt világ minden kis szegletét fel akarjuk fedezni.

Harc terén több lehetőség közül is válogathatunk majd.  Szamurájként kihívhatjuk párbajra ellenfeleinket, hogy aztán egyetlen villámgyors csapással véget vessünk az életüknek, de az íjászkodásra és a hárításokra is nagy hangsúly helyeződik majd. Nem csak szamurájként boldogulhatunk azonban a szigeten: ha kedvünk tartja, szellemként suhanhatunk végig az ellenséges táboron, sutba dobva a becsületünket és a szamuráj erényeket, hogy hátulról vágjuk el a mongol megszállók torkát.

Végezetül pedig előkerült főhősünk testreszabása is: a végigjátszás során több ruha közül is választhatunk majd, melyek mind egyéni bónuszokkal segítik a játékunkat, valamint különböző feladatok teljesítésével is hozzájuthatunk különféle mozdulatokhoz és technikákhoz.