• Lehet, hogy remastered kiadást kap a Ghostbusters: The Video Game
  • A játék eredetileg 2009-ben jelent meg az előző generációs konzolokra
  • Ghostbusters: The Video Game teszt

Eredetileg még 2009-ben jelent meg a Ghostbusters: The Video Game, mely a méltán népszerű Szellemirtók világát költöztette át a mozivászonról a monitorunkra. A játék annak idején kedvező fogadtatásban részesült, a kritikusok elsősorban a grafikáját, és a filmet idéző humorát méltatták, de a játékosok körében sem vallott szégyent a program.

Ennek fényében pedig annyira nem is lenne meglepő, ha lassan befutni a felújított változat a mostani konzolgenerációra is, és könnyen lehet, hogy hamarosan tényleg kapunk egy ilyen bejelentést. Legalábbis erre utal, hogy a tajvani korhatár besorolásért felelős hatóságok nemrég értékelték a Ghostbusters: The Video Game remastered verzióját. Az általuk kiadott adatlap alapján a felújítást a Mad Dog Games végzi, megjelenési dátumot viszont sajnos még nem kaptunk. További érdekesség, hogy a platformok között egyedül az Xbox One szerepel, a remastered PC-re vagy PS4-re szánt verziója eddig nem tűnt fel az oldalon.

Fontos persze leszögezni, hogy mindez nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, épp ezért érdemes is így kezelni, viszont tény, hogy a korhatár besorolás nem egy játékot idő előtt lebuktatott már, gondoljunk csak a Yakuza Kiwami 2 esetére most áprilisban!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!