• A God of War: Ragnarökben Thor is szerepet kap
  • Már az előző játék végén is láthattuk
  • Sokaknak nem tetszik a pucakos, nagydarab dizájn
  • Másoknak meg pont ez reprezentálja az igazi Thort

Ahogy a God of War, úgy a folytatása, a Ragnarök is a kelta mitológia vonalán halad tovább, és ahogy azt az előző rész stáblista utáni jelenetéből – meg a sztori közben elejtett információkból – sejteni lehetett, a következő részben nagy szerepet kap Odin fia, Thor is.

A PlayStation Showcase-en bemutatott trailerben Thor mindössze egy pillanatra tűnt fel, és akkor sem láthattuk teljes valójában, ám a készítők nem sokkal később megosztottak egy koncepciórajzot a villámlás istenéről. Nos, ahogy az lent látható, nem éppen egy szőke, kigyúrt szépfiút kaptunk, hanem egy szőrős, pocakos, nagydarab figurát.

thor-god-of-war-ragnarok.jpg

Anno Chris Hemsworth Thorját sok kritika érte amiatt, ahogy kinézett a Thorban és folytatásaiban, majd a Bosszúállók-filmekben. Igen, a szőrös, pocakos változatát is kritizálták – ez van, nem volt rajta sapka. Nos, úgy tűnik, a God of War: Ragnarök Thorja sem járt sokkal jobban.

A Twitter és a Reddit is teli van olyan posztokban, amikben kritizálják a játékbeli Thort – ami kicsit furcsa, hiszen az előző rész végén már láthattuk, és ott sem Hablatyként jelent meg. Ugyanakkor meg sokan imádják és védelmezik, mondván, hogy így kell kinéznie egy kelta istennek, meg úgy alapvetően a viking harcosoknak.