• Friss God of War eladási adatokat kaptunk
  • Több mint 10 millió példány fogyott belőle

Mostanában újból sokat hallani a God of War felől, ami persze nem véletlen, hiszen nemrég ünnepelte megjelenésének első évfordulóját a játék, aminek alkalmából egy közel kétórás dokumentumfilmet is közzétettek, amit mindenképpen érdemes megnézni, ha eddig még nem tettétek meg. Most pedig eladási fronton is friss hírek érkeztek a játékról.

god-of-war-tobb-mint-10-millio-fogyott-belole.jpg

Legutóbb még a megjelenés utáni hetekben hallhattunk a God of War piaci teljesítményéről: az első hónapban 5 millió példány fogyott belőle. Most kiderült, hogy azóta sikerült erre ráduplázni: a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatójának friss prezentációjából kiderül, hogy több mint 10 milliót adtak el a játékból. Ezzel a sorozat legsikeresebb darabja lett, a korábbi részeknek ugyanis nem sikerült elérniük a nyolcszámjegyű tartományt.

Ezek után kijelenthetjük, hogy a nehezen induló, és óriási nehézségek közepette elkészült reboot végül igazi sikertörténet lett, hiszen nemcsak az eladások fantasztikusak, hanem számos Év Játéka díjat is sikerült besöpörni - legutóbb a BAFTA Games Awardson.