Kelet-Európa 30 legtehetségesebb League of Legends tartalomgyártója egy különleges versenyen nézhet farkasszemet egymással Sifnos gyönyörű szigetén, Görögországban.

Tartalomgyártóknak rendez versenyt a Riot Games, amely ezúttal nem meghíváson alapul, nem elég nagy követőbázissal rendelkezni, hanem a selejtezőkre épülő versenyen a résztvevőknek a League of Legends minél nagyobb ismeretére lesz szüksége.

A régió országaiból – a hivatalos weboldalon található kritériumok teljesítésével – bárki nevezhet az eseményre. Magyarország, Csehország és Szlovákia, Lengyelország, Románia, Görögország és Ciprus garantáltan indíthat egy-egy résztvevőt, míg a fennálló helyekért Szlovéniából, Szerbiából, Horvátországból, Albániából, Macedóniából, Bulgáriából, Bosznia-Hercegovinából, Montenegróból, Lettországból, Litvániából és Észtországból küzdhetnek meg az influenszerek.

A verseny egy remek kedvcsinálót is kapott.

A regisztráció már elindult!

1920x1080px.png

A magyar selejtezők időpontja:

  • Első selejtező: augusztus 27.
  • Második selejtező: augusztus 28.
  • Harmadik selejtező: szeptember 3.
  • Negyedik selejtező: szeptember 4.

Döntő

Szeptember 21. és 26. között Sifnos elképesztő szigetén, egy villában küzdenek meg egymással a döntős játékosok. Nemcsak a LoL-világában, a valóságban is meg kell mutatniuk, hogy mennyire ügyesek, a nyereményüket pedig megosztják a rajongókkal is.

Közönségszavazás

Egy influenszer esemény nem lenne igazi közönségszavazás nélkül, szeptember 5. és 7. között a csapatok ötödik tagját fogja megszavazni a közösség.

A versenyről minden fontos információ megtalálható a hivatalos, magyar nyelvű weboldalon.