• A kooperatív játékhoz igazították a Gotham Knights harcrendszerét
  • Azok a karakterek is fejlődni fognak, akikkel éppen nem játszunk

A GamesRadar stábja nemrégiben lehetőséget kapott arra, hogy interjút készítsen a Gotham Knights fejlesztőcsapatának tagjaival, név szerint Fleur Marty executive producerrel és Patrick Redding kreatív direktorral, akik több fontos részletet is megosztottak velünk a DC-univerzumban játszódó alkotásról, melyben Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin bőrébe bújva kell elagyabugyálnunk Gotham City rosszfiúit.

Az interjúból kiderült, hogy a kooperatív játéklehetőség (amely drop-in/drop-out jellegű lesz, vagyis bármikor ki-beugrálhatunk majd) nagyon komoly hangsúlyt kap: az Arkham-játékok harcrendszerén is úgy változtattak, hogy jobban igazodjon a kétfős dinamikához, de a helyszíneket is úgy alkották meg, hogy legyen elég hely a csapatos pofozkodásnak.

A szabadság nemcsak a kooperatív játék tekintetében lesz meg, a történet folyamán ugyanis bármikor lehet majd váltani a karakterek között, és azok a hősök is folyamatosan fejlődni fognak, akikkel éppen nem játszunk, így biztosítva azt, ne legyenek lemaradva a képességek tekintetében.

A WB Games Montreal csapatánál készülő Gotham Knights valamikor az idei évben érkezik PC, PS5, PS4, Xbox Series és Xbox One platformokra.