• A Gotham Knights fejlesztői kellemes ünnepeket kívántak
  • Az üdvözletnek szánt képen azonban a rajongók érdekes részletet fedeztek fel
  • Ami Poison Ivy-re utalhat

A 2021-ben érkező Gotham Knight szereplőiről viszonylag keveset tudunk – mármint a főgonoszokról, hiszen azt tudjuk, hogy Batman tanítványai közül Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin lesz játszható karakter. Na de mi a helyzet az ellenlábasokkal? Erről sajnos semmit sem tudunk, de talán az egyikükről már pedzegethetünk valamit.

A Gotham Knights hivatalos oldalán ugyanis az alábbi kép jelent meg, ami bár egy szimpla jókívánságnak indult, mint mindig, a rajongók a részletekre is felfigyeltek. Például a Flying Graysons poszterre, amin az áll, hogy a fellépés a gothami Robinson Parkban lesz.

Akik nem tudnák, ez volt Poison Ivy, azaz Méregcsók egyik lakhelye a No Man’s Land című képregényben. Ebből néhányan azt szűrték le, hogy a helyszín nem csak megjelenik a Gotham Knights-ban, de dr. Pamela Lillian Isley is benne lesz a játékban. Persze ez csak egy vad találgatás, de ki tudhatja? Poison Ivy az egyik legnépszerűbb gonosz a Batman-szériában, aki az Arkham-játéksorozatban is jelentős szerepet kapott.

batman-gotham-knights-poison-ivy.jpg