A Codemasters a mai nap két új videót is kiadott a GRID 2-ből, készülve ezzel a játék közelgő megjelenésére, mely ugyebár május 31-e -- de ezt talán nem is kell mondani a rajongóknak, akik már nagy valószínűséggel rég bekarikázták ezt a dátumot a naptárjukban, s tűkön ülve várják, hogy végre a kezükben lehessen a várva várt folytatás. 

Az első videó a fiktív WSR-sorozat harmadik kedvcsinálója videója, melyben a szervezést végző versenyőrült milliomos újabb régiókat mutat be. Ezúttal Dubaj fenegyerekeire koncentrál, valamint a Távol-Kelet drfit-mestereire, akikben az a közös, hogy semelyikük nem fél kockáztatni a siker érdekében, s pontosan ilyen pilótákra van szükség ahhoz, hogy a rendezvény kinevelhesse az autóversenysport következő nagy csillagát.

A második videó az előbbinél egy kicsivel visszafogottabb, hiszen a versenyzés mögött álló mélyfilozófia boncolgatását mellőzve egy tiszta játékmenet-videót kapunk, a szó legszorosabb értelmében. A Codemasters itt nem lacafacázott, egyszerűen csak rögzítettek egy drift-futamot, mindenféle látványos kameranézet vagy narráció nélkül. 

GRID 2 -- Megjelenés: 2013. május 31. -- Gépigény: kétmagos, 2,4 GHz-es CPU, 2 GB RAM, 1 GB DX9c VGA, 15 GB HDD