• Készül a GRID Stadia-verziója
  • 40 fős multiplayer móddal érkezik

Nem újdonság, hogy a Codemasters közelmúltban debütált autóversenye, a GRID Google Stadiára is meg fog jelenni, egyelőre azonban még várnunk kell rá - a 12 szereplős nyitókínálatban nem lesz ott a jövő heti rajtnál. Cserébe viszont olyasvalami is lesz benne, ami a többi verzióban nem: nevezetesen egy egyszerre 40 autót mozgató multiplayer játékmód.

grid-40-autot-kezel-a-jatek-google-stadia-verzioja.jpg

A fejlesztők szerint ez a megoldás kizárólag a Stadiával lehetséges - Mark Green így fogalmazott a WCCFTech-nek adott interjújában:

"A szolgáltatásban a legnagyobb különbséget a streaming jelenti, ugyanakkor ott van az is, hogy a Stadiák egymással olyan gyorsan tudnak kommunikálni, hogy teljesen más megvilágításba helyezik a multiplayert. Készítünk például egy teljesen új módot a GRID Stadia-verziójához, melyben egyszerre 40 autó van a pályán, ez pedig olyavalami, ami más hardveren nem lehetséges."

Green szerint ráadásul a 40 autóval is még csak a felszínt kapargatják - hogy mikortól próbálhatják ki a Stadia-előfizetők a GRID-et, azt egyelőre még nem tudni.