• 159 jármű érhető el a GTA Online-ban
  • Az egész kollekció komoly összegbe fájna, ha azonnal kéne

Az évek alatt nem csak a GTA Online játékostábora dagadt elképesztő méretűre, hanem járműparkja is. Az összesen 159 példányt számláló felhozatalért egészen pontosan (Az After Hours frissítésig bezárólag) 363,457,689 játékbeli dollárt kell leszurkolnunk – a legkisebb csotrogánytól a hajókon át a vadászrepülőkkel bezárólag.

Nem, ezt nem mi számoltuk ki, az érdem a Broughy névre hallgató lelkes Youtuberé/Streameré, aki nem állt meg itt, azt is kiszámolta, hogy ha egyszerre kéne az összes, azonnal, akkor a leggazdaságosabb Shark Card vásárlással mennyibe fájna ez valódi zöldhasúban. Egészen pontosan 4540 dollár, azaz a cikk születésekor számított árfolyamon 1,277,737 forint és 60 fillér a végösszeg. És ez még ugye nem minden, ezen felül ott vannak még az ingatlanok, ruhák, fejlesztések és fegyverek is.

Nyilván nincs ember a földön, aki ezt egyben ki akarná fizetni, és a játék számos lehetőséget ad a cuccok megszerzésére. De tanulságos abból a szempontból, hogy a számokat látva már megérthetjük, hogy ha átlagban mondjuk minden felhasználó ennek csak egy százalékára is igazi pénzt költ, máris megvan, hogy miért lett minden idők legtöbb bevételt termelő játéka a Grand Theft Auto 5.

gta-import-cars.jpg