A GTA 5 újabb DLC-kkel gazdagodhat, legalábbis erre mutatnak a játék kódjából kibányászott legfrissebb nyomok. Chr0m3xMoDz, egy GTA-s körökben elismert hacker és adathalász olyan információkat hozott napvilágra, melyek egy kaszinós add-ont valószínűsítenek.

Kutatása szerint a GTA 5 játékbarlangjainak ugyan nincsen kidolgozott belső tere, de az ajtók (azaz a portálok, amik egy új "pályára" viszik a játékost) helye megtalálható a kódban, tehát az épületmodelleket előre felkészítették a programozók egy későbbi kiegészítőre.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy életjelet ad magáról a kaszinós DLC: a múlt héten DomisLive (egy ismert YouTube-os) tárt fel bizonyítékokat, szintén a játék kódsoraiból, illetve rámutatott, hogy a GTA 5 egyik ilyen épületén "coming soon" ("hamarosan") felirat olvasható.

És végül eljutottunk ahhoz a DLC-hez, ami miatt mindenki belekattintott ebbe a fránya hírbe: a zombikhoz! A GTA Forums pár lelkes fájlturkásza ZMB betűszót tartalmazó sorokat kapart elő a játékból, melyet a "zombie" szó rövidítésének vélenk -- oké, ez minden csak nem meggyőző bizonyíték, de olajat önt a tűzre, hogy annak idején a Red Dead Redemption is kapott egy élőholtas kiegészítőt, amit pletykaszinten korábban is mindenki hülyeségnek hitt.

Bár ezek az infók egytől-egyig a konzolos változatokból származnak, a GTA 5 PC-s kiadása az összes korábbi DLC-t magába foglalja majd, így valószínűleg e kiegészítők is elérhetők lesznek a megjelenéskor. Már ha kijönnek addig, ugye.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!