A GTA Online heist-küldetései, azaz a az összehangolt rablások már jó ideje váratnak magukra. Ezért aztán egyre több játékos lesz türelmetlen, páran pedig akár véráldozatok árán is hajlandók információkat szerezni, még a hivatalos bemutató előtt. Így esett, hogy már most tudjuk, milyen hesit-küldetések várhatók a GTA Online-ban.

Prison van rescue: – A bűnözők célja egy NPC-k által vezetett rabomobil megostromlása, és a benne ülő gengszter kiszabadítása, illetve hazaszállítása. Összesen 16 bűnöző és 16 rendőr csatlakozhat ehhez az 5-ös szinttől elérhető, mobilon aktiválható küldetéshez.

Ornate Bank Heist – Be kell törnünk egy bankba, megkeresni a széfet, feltörni, ellopni a pénzt és elvinni a zsákmányt a célállomásra. 16 rendőr és 4 bűnöző csatlakozhat a mókához.

FIB Grab –  Valószínűleg a legkeményebb heist a három közül: az FIB felhőkarcolójába kell betörnünk, letöltenünk néhány adatot, majd elmenekülnünk. 4 bűnöző és 16 rendőr játszhat, előbbiek közül háromnak a FIB tetejéről kell leereszkedniük az épület oldalán.

A heist-küldetések egy nagyobb update részét képezik majd, más kisebb missziókkal egyetemben. Bár a Rockstar nem erősített meg semmit, a forrás ugyanaz a személy, aki az I'm Not a Hipster Update-et is kiszivárogtatta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!