A GTA 5 multiplayer módja folyamatosan bővül, amiről a rendszeresen érkező ingyenes letölthető tartalmak gondoskodnak -- tegnap például egy újabb csomag érkezett meg, mely az I'm Not a Hipster nevet kapta. Már a névből is kitalálható, hogy a hipster kategóriába eső retró ruhákat, egyedi frizurákat és a csak rájuk jellemző tetoválásokat szerezhetünk be, valamint érkeznek új játékszerek is.

A flotta hat új kocsival bővül, jön ugyanis a Glendale, a Warrener, a Blade és a Rhapsody, melyek közös jellemzője, hogy öreg járgányok, de tunninggal igazi fenevadakká alakíthatók, aztán ott van még a mikrokocsi, a Panto, és a hatkerekű bestia, a Dubsta. Kapunk továbbá két új fegyvert (Vintage Pistol, Antique Cavalry Dagger) és 12 új küldetést.

Az I'm Not a Hipster kapcsán természetesen most sem marad el a különleges esemény, aminek során ilyen-olyan bónuszokat lehet nyerni. A megmérettetés péntektől vasárnapig tart.

Mindezen kívül egyébként a GTA 5 egy sor finomhangolást is kapott, kényelmi funkciókat, új személyre szabhatósági lehetőségeket és pár apróbb hiba kijavítását. Ezekről részletesebben a Rockstar hivatalos oldalán olvashattok.

gta-5-hipster-update.jpg