• Single-player DLC készül a GTA 5-höz
  • Ezt maga a Rockstar is mondta, s most Franklin szinkronhangja erősítette meg
  • Részleteket még nem tudunk, de nagy bővítményre kell számítani
  • GTA 5 teszt
  • GTA 5 Online teszt

A Rockstar jelenleg csak és kizárólag a GTA 5 online módjára koncentrál, ingyenes kiegészítőkkel tartva azt frissen, illetve a jövő éve elején, hosszú késés után, végre megjelenik a Heists játékmód, mindezen felül pedig szólista tartalmakra is számíthatunk.

Erről maga a Rockstar is beszélt 2013-ban, igaz csak említés szintjén, s most sem konkrét részleteket kapunk, csak egy megerősítést arról, hogy az erről szőtt tervek még megvannak. A hírt Shawn Fonteno, Franklin hangja szállította, aki a Jack Thrillernek adott interjújában újságolta el, hogy hamarosan New Yorkba utazik, hogy új szövegeket rögzítsen a GTA 5 DLC-jéhez. További részleteket nem árult el, csak annyit, hogy hatalmas bővítményre számíthatunk.

Érdemes azért megjegyezni, hogy nem teljesen világos, miről beszél Fonteno, ugyanis lehetséges, hogy valójában a Heists expanzióra utalt, amiről tudjuk, hogy kapcsolódik a szólista vonalhoz, s nem képtelenség azt hinni, hogy ezt összetévesztette, félreértette egy single-player DLC-vel -- ugyanakkor a Rockstar éppen most tesz pontot a PC-s verzió fejlesztésére, a Heists hamarosan kész, így aztán van végre lehetőség bővíteni a történetet.