• Igen jól teljesít a GTA 5
  • A Mafia 3-ból is elfogyott 5 millió
  • A Civilization 6-ból 2 milliót szállítottak ki
  • GTA 5 PC teszt

80 millió darab GTA 5 fogyott el, ami igen tisztességes példányszám. De még megdöbbentőbb, hogy ebből 5 milliót 2017 első három hónapjában adtak el, ami kifejezetten erős egy olyan programtól, ami lassan négy éves lesz. A GTA 5 és így a GTA Online népszerűsége töretlen, ahogy arra a Take Two is rámutatott az üzleti jelentésében.

Ebből derült ki az is, hogy folytatódik a 2K Games egyik nagy sorozata, valamint a 2018-as üzleti évben jön az NBA 2K18 és a WWE 2K18, bár ezekben nincs sok meglepetés, a 2K Sports menetrendszerűen adja ki évente az újabb és újabb részeket. Illetve megtudhattuk, hogy érkezik a Mafia 3-hoz két DLC pakk, az egyik még ebben a hónapban, a következő valamikor a nyáron – illetve mint ismeretes, május 30-án jön a sztori központú Stones Unturned című DLC, aminek középpontjában John Donovan áll.

Apropó Mafia 3, az októberi megjelenése óta ebből 5 millió darab fogyott el, míg a PC-exkluzív Civilization 6-ból 2 millió példányt szállítottak ki, ez viszont nem jelenti azt, hogy mindet meg is vásárolták. A szeptemberben megjelent NBA 2K17-ből viszont biztosan értékesítettek 8 millió darabot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!