A jövő héten, pontosabban, október 20-án frissítést kap a GTA 5 PC, Xbox One és PS4 platformon. Jön a GTA Online: Lowriders Update, ami, ahogy azt a neve is mutatja, lowriderekkel bővíti az online felhozatalt -- és nem is akárhogyan! Az ingyenes frissítés keretében beköltözik a városba Benny’s Original Motor Works, ahol a rozoga szedánjainkat az utca királyává változtathatjuk, Csak keressük elő a telefonunkban a Benny’s alkalmazását, válasszuk ki, melyik kocsit szeretnénk átszabni, majd vezessük el a garázsba, és lássunk munkához. Az új festések mellett átalakíthatjuk a belső teret, letisztíthatjuk a motort, jobb hangrendszert építhetünk be, és természetesen a hidraulika sem marad el.

Ha megvan a kocsi, akkor lehet krúzolni vele, de nem csak mozgás közben, hanem álló helyzetben is megmutathatjuk büszkeségünket. A kocsiban ülve, illetve mellette állva új interakciós opciókat kapunk, úgy mint az ajtók kinyitása, a rádió feltekerése és a hidraulika beizzítása.

A tuningolás mellett új missziók is lesznek Lamar megbízásából, valamint két új fegyver (Machine Pistol, Machete), egy negyedik megvásárolható garázs, és egy halom ruha, valamint kiegészítő is érkezik, sőt, három új Adversary módot is kapunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!