• Áprilisban három tuningolható verdára számíthatunk heti elosztásban
  • Érkezik még 6 VIP küldetés és 2 VIP Challenge
  • Egy új megbízó telefonszáma mellett további két Adversary játékmód nyomait is megtalálták a legutóbbi frissítésben
  • GTA 5 Online teszt

Töretlen népszerűségnek örvend a GTA 5 többjátékos részlege, a GTA Online, hiszen dacára annak, hogy konzolokon már jó ideje nyúzhatjuk (és PC-n is már csaknem egy éve), egyre többen garázdálkodnak Los Santos virtuális utcáin. Ez persze a fejlesztő Rockstar csapatának érdeme is, hiszen egymást érik a friss tartalmak a játékhoz, így talán azon már meg sem lepődünk, hogy a múlt héten három tuningolható verdával (Slamvan, Faction Donk, Virgo Classic), új fegyverekkel és játékmóddal debütált frissítés már le is leplezte a következő csomag tartalmának egy részét.

A TezFunz2 nevű felhasználó a DLC kódjait átkutatva ugyanis rábukkant további három járgányra (Tornado Custom, Minivan Custom, Sabre Turbo Custom), melyek április folyamán jelennek meg Benny autóműhelyében heti leosztásban, de hamarosan számíthatunk 6 új VIP misszióra, illetőleg két VIP Challeng érkezésére is. Utóbbiak tavaly decemberben mutatkoztak be, és számos újdonság mellett lehetővé tették, hogy saját magunk által vezetett bűnszövetkezetet hozzunk létre, és online játékosokból álló testőrséget működtessünk a védelmünkre.  

De ami még talán ezeknél is izgalmasabb, az a jelenleg még a játékon belül inaktív „611-555-0156”-os telefonszám felfedezése, ahol a vonal végén minden bizonnyal egy teljesen új megbízó szólal majd meg. TezFunz2 mellett egyébként Yan2295 is áttúrta a legutóbbi frissítés fájljait, ő pedig két új Adversary játékmód nyomaira bukkant, melyek az Inch By Inch és az In and out nevet kapták. Előbbi amerikai focis kapcsolattal bír, és amennyire az a fájltöredékekből kivehető valamilyen titokzatos csomag kézbesítése játszik benne főszerepet, amit birtokolva ugyan gyorsabban futunk, ám nem használhatjuk fegyverünket. Utóbbi szintén csomagok megszerzése és kézbesítése körül bonyolódik, ám a rövid leírásból ennél több nem derült ki.

A fentiek közül természetesen a Rockstar még semmit sem erősített meg, de ami késik, az nem múlik.