• Egy héttel később tartják a Guerrilla Collective eseményt
  • Június 13. és 15. között lesznek az indie játékbemutatók

Bár az idei E3 a járvány következtében elmaradt, végül több digitális rendezvényt is szerveztek a mostani hétre, ezzel pótolva valamelyest a legnagyobb videojátékos expó forgatagát. Ebből azonban végül nem lesz semmi - egészen pontosan lesz, csak éppen nem ezekben a napokban, az Egyesült Államokban zajló tüntetések miatt ugyanis sorra fújják le ezeket az eseményeket.

Minden a Sony PS5-prezentációjával kezdődött, aztán később többek között a PC Gaming Show és a Future Games Show is átkerült a jövő hétre. Most pedig újabb eseményt írhatunk fel erre a listára, miután a Guerrilla Collective szervezői is bejelentették, hogy egy héttel később, június 13. és 15. között fogják lebonyolítani a háromnapos közvetítést.

guerrilla-collective-az-indie-e3-is-kesobbre-kerult-a-tuntetesek-miatt.jpg

A májusban bejelentett Guerrilla Collective azzal a céllal jött létre, hogy az indie stúdiók egymást segítve hallathassák hangjukat, egy nagyszabású, közös prezentációsorozat keretein belül bemutatva készülő játékaikat. Most azonban ők is úgy érezték, hogy vannak fontosabb dolgok is a világban, melyek megérdemlik a kitüntetett figyelmet.