Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Ki más, mint Batman… a legendás bőregér-ember köpenyét a vásznon először Robert Lowery, majd később Adam West ölthette magára. West polgármestert legutoljára egy animációs sorozatban is hallhattunk feltűnni, gyakran önironikus szerepben, saját magának kölcsönözte hangját. És ha már szinkronhangokról van szó, meg kell említenünk Mark Hamill-t is, akivel ha épp nincs jelen az Erő, akkor valószínűleg éppen Joker mániákus kacaját adja elő utánozhatatlanul - igen, játékunkban is.

  • Batman: Arkham Knight
  • Batman Arkham Origins
  • Injustice: Gods Among Us
  • Rise and Shine

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 18-án este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

batman-seasons-greetings.jpg

Holnap a felkelő nap országába teszünk egy kiruccanást...