Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Rombolni jó, de építkezni még jobb: látni ahogy a pár házból álló falucska egy hatalmas megapolisszá fejlődik, felemelő érzés. Miután Will Wright kiszállt a játékfejlesztésből, a Simcity képzeletbeli trónját nem sokaknak sikerült megostromolnia, egészen a Cities: Skylines megérkeztéig. Ha figyeltél, most esélyed lehet hazavinni ezt a fantasztikus játékot (is).

  • Cities: Skylines + After Dark DLC
  • Sudden Strike 4
  • Project Highrise
  • Construction Simulator 2015

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 17-én este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

cities-skylines-snowfall-wallpaper-1.jpg

Holnap felkapjuk a köpenyt és a kütyüket, majd hősnek állunk...