Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Zombik nélkül nem kerek a világ, bár mára már talán kicsit agyonhasznált ellenfeleknek számítanak a videojátékokban és egyéb médiumokban. Hogy miért népszerűek, nehéz megmondani - talán a haláltól és az ismeretlenől való félelmünk megtestesítői, melyek eléggé emberiek, de mégis eléggé embertelenek ahhoz, hogy ne érezzünk irántuk szánalmat. Hacsak nem egy rokonunkról van szó, mint ahogy azt már láttuk számtalanszor, ugye.

  • 7 Days to Die
  • Dead Island Definitive Edition
  • Zombie Night Terror
  • Tormentor X Punisher

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 14-én este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

dead-island.jpg

Ha a zombikat átvészeltük, a holnapi csomag már nem fog gondot okozni a tapasztalt túlélőknek...