Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Ezúttal a Games Workshop egy másik világába teszünk egy kis kiruccanást, mely ugyan Warhammer, mégis egészen más - ami egyezik, az a sötét hangulat, és a kilátástalan, véget nem érő háború, meylben mindenki mindenkinek farkasa. Ebbe a háborúba csöppenhettek bele, és az Istencsászár segedelmével győzedelmeskedni is fogtok, ha helyesen válaszoltok a kérdésre!

  • Battlefleet Gothic: Armada
  • Warhammer 40.000: Dawn of War 3
  • Warhammer 40.000: Space Marine Collection
  • Warhammer 40.000: Dawn of War GotY

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 13-án este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

copy-of-40k-santa.jpg

Holnap pedig igazán síron túli lesz a hangulat, hiszen a pokolban már nincs több hely...