Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen, mert most a fantasy világába teszünk egy kiruccanást, ott is elsősorban a Warhammer sötét világába, melynek egén két hold ragyog: a méregzöld Morrslieb és a fehéres Mannslieb. És előbbi bár kisebb, ha egyedül uralja az égboltot, az mindig rossz ómen. Remélhetőleg figyeltetek, és jól válaszoltok a kérdésre!

  • Blood Bowl 2
  • Warhammer: End Times – Vermintide + Stormdorf DLC
  • Talisman: Diggital Edition + 3 kiegészítője
  • The Dwarves

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki (ahol DLC is van ott értelemszerűen vele együtt járnak), a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 12-én este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

blood-bowl-2-meccsh.jpg

Holnap pedig bár nem hagyjuk el a sötét univerzumot, de időben és térben jóval messzebbre utazunk…