GWEN: Elővételben, bónuszokkal, most!Az elővételi bónuszpakk első meglepetése az, hogy vásárlói automatikusan belépést nyernek az augusztus 24-26. között megrendezésre kerülő „Sneak Peak Weekend” eseményre, melynek során elsőként kóstolhatnak bele a GWEN kínálta kalandokba, mélyet szippantva a barbár nornok lakta távoli Shiverpeaks-hegység fagyos levegőjéből. És ez nemcsak afféle „múzeumi körséta lesz”: minden cucc, XP, hős és egyéb dolog, amelyre eme háromnapos dzsemborin a játékosok szert tesznek, övék marad, és amint a szerverek hivatalosan is megnyílnak, és elkezdődik az „éles bevetés”, már eme alapfelszereléssel vághatnak bele a további élménygyűjtésbe.(Első tisztázás, mivel látom, zavart okoztam a mátrixban: ez egy online esemény, nem kell elutazni hozzá sem Amerikába, sem Dél-Korába, de még csak a Shiverpeaks-hegységbe sem, csak rá kell csatlakozni a szerverekre a csomagban kapott hozzáféréssel...)

A cucc további jósága három exkluzív fegyver, a Glacial Blade, a Hourglass Staff, és a Darksteel Longbow, melyek mind a korábban lezajlott „Tervezz fegyvert” verseny díjnyertes pályaművein alapulnak. (Második tisztázás: ezek nem igazi fegyverek, hanem játékbeliek; azaz nem egy 2x1 méteres, 200 kilós dobozra kel számítani...) A harmadik bónusz némi marketing, és ezt nem is tagadják a srácok, hiszen kaján módon „Lásd, mint hagytál ki” néven emlegetik: egy DVD, mely 14 napos vagy 10 órás (attól függően, melyiket éred el előbb) próbaelérést biztosít a három GW-alapcsomaghoz (Prophecies, Factions, Nightfall).

Mind emellé jó hír, hogy a csomag már kapható idehaza is, az ismert helyeken (GalaxisNet, PC Dome Shop) megvásárolható, 5990 Ft-os áron. Utóbbi helyen felhívják a figyelmet arra, hogy online rendelés esetén a postaköltség magasabb lehet, ugyanis ez a cucc természetesen csak egy bónusz, maga a GWEN a megjelenés napján, azaz a tervek szerint augusztus 31-én külön lesz átvehető, illetve ekkor postázzák azt az előrendelő vásárlóknak. És azt is tegyük hozzá a biztonság kedvéért, bár korábban már ugye ezt említettük, hogy az eddigiektől eltérően az Eye of the North használatához szükség lesz bármelyik, előbb említett GW-alapjátékra a három közül. (Harmadik tisztázás: az 5990 Ft-ot egyszer kell kifizetni; ez a GWEN ára, csak előre kell kicsöngetni; a bónuszpakk ingyenes; amikor a játék megjelenik, az ingyen lesz átvehető, illetve ingyen, de ahogy írtam, a postaköltség felszámításával postázzák majd a vásárlóknak).