A Double Fine formálisan is bejelentette a Hack 'N' Slash című programját, ám akik szeretnek lépést tartani a cég életével kapcsolatban, azoknak ez nem friss hír, hiszen tavaly novemberben, nem sokkal az Amnesia Fortnight után a cég közzétette: ebből, valamint további három projektből lesz teljes értékű alkotás a játékosok szavazatai alapján. Az első bejelentés óta annyi változott csupán, hogy most már tudjuk, a jövő év első felében szeretnék kiadni az érdekes koncepcióra épülő játékot.

A Hack 'N' Slashben az a feladatunk, hogy kardok és nyilak nélkül a program feltörésével és a játékmenetelemek visszafejtésével oldjuk meg az előttünk álló akadályokat, maga a játéktér pedig egy felülnézetből mutatott fantasybirodalom, ahol a főhősünk egy, a számítógépekkel jó viszont ápoló elf. Íme egy videó a prototípusról.

A program finanszírozását az ilyen és ehhez hasonló ötletekben fantáziát látó befektetőket tömörítő Indie Fund segíti, amely korábban egy másik Double Fine játéknak is nyújtott támogatást. Ez a Spacebase DF-9, mely szintén az Amnesia Fortnight keretében jött létre, s már elérhető a Steam Early Accessen, sőt két hét alatt vissza is hozta az Indie Fund által adott összeget.