Bár a játékmegjelenések szempontjából csak novemberben számíthatunk az igazán komoly dömpingre, szerencsére október is igen erősre sikeredett. A következő hónapból pedig kiváló ízelítőt nyújt október utolsó hete, hiszen nagy címekből nem volt hiány az elmúlt napokban – nézzük, mi mindenből lehet válogatni a PS Store-on!

Watch Dogs: Legion

Kevés kiadó erőltette jobban az open-world megközelítést ebben a generációban, mint a Ubisoft, és bár a Watch Dogs első két része egyáltalán nem volt sikertelen, az igazi áttörés egészen idáig váratott magára. A harmadik felvonás, a Watch Dogs: Legion európai közegben (London), szabadon toborozható karakterekkel és rengeteg humorral igyekszik feldobni a hackerkedős nyitott világú akciójátékot – hogy ez mennyire sikerült nekik, azt tesztünkből kideríthetitek.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope

A kiváló Under Dawn után a Supermassive Games csapata maradt az interaktív horrorkalandoknál, a The Dark Pictures Anthology sorozattal azonban (nevüket megcáfolva) kisebb léptékű történetekbe kezdtek. A Man of Medan hagyott is bőven kívánnivalót maga után, a következő felvonás, a Little Hope azonban már sokkal inkább megidézni látszik eddigi legjobb alkotásukat – róla is olvashattok már tesztet.

Ghostrunner

A cyberpunk kedvelői számára több emlékezetes alkotás is akadt az elmúlt években ebben a stílusban, és bár a "főfogás", a Cyberpunk 2077 sokadjára is csúszik, addig is lesz mivel szórakozni: itt van például a Ghostrunner, amely egy rendkívül pörgős, platforming és parkour elemekkel megspékelt játék formájában kínál nekünk némi belső nézetű kaszabolást.

Carto

Indie fronton is akad említésre méltó újdonság: a Carto egy rendkívül kedves és humoros kalandjáték, melyet némi logikai fűszerezéssel dobtak fel az alkotók. A címszereplő az otthonául szolgáló léghajóból kipottyanva az alant elterülő szigetvilágban igyekszik megtalálni a varázslatos térkép darabjait, melyeket szabadon rakosgathat ide-oda, így rálelve mindig a továbbjutást biztosító ösvényre.

További megjelenések