Már megszoktuk, hogy október második fele általában a horrorisztikusra hangolt címeké, és ez bizony látszik ezen a héten is, hiszen akad több ilyen jellegű alkotás is – kifejezetten nyomasztó és némileg könnyebb darab is. A teljes kínálat persze már jóval színesebb: lássuk a heti PS Store megjelenéseket!

Amnesia: Rebirth

Az Amnesia egyértelműen az egyik fontos mérföldköve a modern kalandjátékoknak, és bár egy folytatást (A Machine for Pigs) már köszönthettünk korábban, mégis ez lesz az első alkalom, hogy az eredeti alkotók (Frictional Games) futhatnak még egy kört a recepttel. A hátborzongató belső nézetű kalandjátékban ezúttal Afrikában, egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőjeként kell boldogulnunk.

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part One

Az nem újdonság, hogy a nagy címek hónapokkal a megjelenés után is kapnak új, fizetős tartalmakat, a Doom Eternal azonban kicsit más úton halad, mint a többiek, a The Ancient Gods – Part One (amely nevéhez híven egy több felvonásos zúzás első szelete) ugyanis az alapjáték nélkül, különálló formában is megvásárolható. Ennek megfelelően tartalmilag igencsak vaskos csomagra számíthattok, számos új helyszínnel és persze rengeteg démonnal.

Transformers: Battlegrounds

A Transformers franchise egy-két jó feldolgozás mellett sajnos viszonylag sok felejthető videojátékot is kitermelt már magából. Ezen az arányon igyekszik most javítani a Transformers: Battlegrounds, mely egy körökre osztott stratégiában küldi csatába Űrdongót és a többi Autobotot, változatos helyszíneken.

HyperBrawl Tournament

Aki szereti a kisebb léptékű, négyfős arénaharcokra építő árkád stílusú játékokat, azok számára a HyperBrawl Tournament mindenképpen megér egy pillantást, hiszen egy pörgős multiplayer sportjátékról van szó, amely hét különböző játékmódot tartogat az érdeklődők számára.

További megjelenések