Október eddig nem hazudtolja meg önmagát, hiszen szokás szerint csak úgy ömlenek az új megjelenések, így ember legyen a talpán, aki tudja tartani a lépést. Sebaj, itt vagyunk mi, hogy segítsünk: íme a legfontosabb újdonságok a PS Store heti kínálatából.

Torchlight 3

A Torchlight már nem mai darab, egy újabb hagyományos folytatás pedig már csak azért sem volt benne a pakliban sokáig, mert az Echtra Games csapata eredetileg teljesen másban, egy ingyenes MMO-ban gondolkodott sokáig. Végül azonban visszatértek az alapokhoz, így kaptunk egy könnyed, szórakoztató, színes-szagos akció RPG-t az izometrikus dungeonpucolós vonalon mozogva. Tesztünket itt olvashatjátok róla.

Remothered: Broken Porcelain

Az olasz Stormind Games 2018-as horrorjátéka, a Remothered: Tormented Fathers annak idején egészen pozitív fogadtatásban részesült, így tulajdonképpen nem meglepő, hogy most elkészült a folytatás is, a Remothered: Broken Porcelain. A több szálon futó sztoriban ezúttal is szörnyű titkok és hátborzongató ellenfelek várnak ránk, akiket lopakodással és bujkálással kell megpróbálnunk kicselezni.

Onee Chanbara Origin

Ha van olyan játék, amire gondolkodás nélkül rá tudjuk nyomni a bűnös élvezet plecsnit, akkor az az Onechanbara, amely már a 2000-es évek óta boldogít bennünket. Most pedig itt az újabb felvonás, az Onee Chanbara Origin, amely valójában egy dupla remake, vagyis felújított formában élvezhetjük a zombimészárlást – meg persze a bikinis lányok látványát. Tesztünkből még többet megtudhattok róla.

NHL 21

Ha ősz, akkor természetesen nem hiányozhatnak az éves sportjátékszériák következő felvonásai sem. Az amerikai foci, a kosárlabda és a futball után pedig most a hoki szerelmesei is megkapják az éves adagjukat az EA Sports-tól, hiszen itt az NHL 21, melyben újból korcsolyát húzhatunk.