A múlt heti dömpinghez képest ezen a héten visszafogottabb megjelenések voltak a PS Store-on, de így sem maradtunk érdekes játékok nélkül. Az egyik ráadásul egy régi klasszikus, az 1999-es Star Wars: Episode I Racer.

The Elder Scrolls Online: Greymoor Collector's Edition

A Greymoor kiegészítő megjelenése után érkezett meg a The Elder Scrolls Online új kiadása, a Greymoor Collector's Edition, ami tökéletes belépő lehet az új játékosoknak, ugyanis a csomag nem csak a Greymoor tartalmazza, de a korábbi kiegészítőket is, azaz az Elsweyr-t, a Summersetet és a Morrowindet.

Star Wars: Episode I Racer

Némi csúszás után végre megérkezett PS4-re az eredetileg 1999-ben kiadott Star Wars: Episode I Racer. Valószínűleg senki előtt sem rejtély, hogy a játék a Baljós árnyakban látott fogatversenyen alapul, a filmbeli sugárhajtású versenysiklókkal száguldozhatunk olyan pályákon, mint a Tatooine, az Ord Mantel vagy éppen a Malastare.

Rock of Ages 3 béta

Ha szeretnéd kipróbálni a júliusra elhalasztott sziklagörgetős játékot, a Rock of Ages 3: Make & Breaket, akkor itt az alkalom. A kreatív ügyességi program a Monty Python-féle humort sem mellőzi, szóval tökéletes választás lehet, ha könnyed szórakozásra vágysz.

Ultracore

A 2D-s akciójátékok előtt tisztelgő Ultracore egy minden ízében klasszikus alapokra épített, 16-bites Run ‘n Gun játék. Rengeteg titok és még több ellenség, köztük megannyi boss várja, hogy lecsapjunk rájuk.

További megjelenések