• Hivatalos, készül a Gotham Knights
  • Melynek most az első trailere is befutott
  • Főszerepben a Baglyok Tanácsa és a Batman „család”
  • Megjelenés 2021-ben

A WB Montreal csapata már tavaly elkezdett utalgatni rá, hogy bizony náluk készül a legújabb Batman-játék, azonban a hivatalos bejelentéssel adósaink maradtak, legalábbis egészen eddig. Nemrég ugyanis kiderült, hogy a DC FanDome-on ott lesz a stúdió legújabb játéka is, ma pedig, egy utolsó, párnapos felvezetés után, hivatalosan is bemutatkozott a Gotham Knights.

Az igencsak sötét hangulatú trailer Bruce Wayne halálával kezdődik, aki még egy utolsó üzenettel visszahívja tanítványait és családját Nightwing, Red Hood, Batgirl és Robin képében, rájuk bízva a város védelmét. Nekik pedig az előzetes pletykáknak megfelelően a Baglyok Tanácsával kell majd szembenézniünk, akik a háttérből manipulálva próbálják uralmuk alá hajtani a Gothamet.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a fejlesztők egyből a játékmenetet is megmutatták nekünk, méghozzá egy igen terjedelmes videóban. Ez alapján pedig Gotham városa nagyobbnak és látványosabbnak ígérkezik, mint eddig valaha volt, és a karakterek is játékstílusa is eléggé eltér egymástól. Nektek hogy tetszik, amit eddig láttunk a játékból?