Emlékeztek még az Old-Shcool Role Playing Game Kickstarter-projektre, mely mögött olyan legendák álltak, mint John Romero, Tom Hall, vagy épp Brenda Brathwaite? Nos, az idő közben Shaker névre átkeresztelt, és egy helyett mindjárt kettővé vált játék nincs többé, készítői még a fejlesztés megkezdése előtt törölték.


Ebből se lesz már semmi...

A legújabb frissítés szerint a nemzetközi visszhang nem volt valami jó, és bár a csapat állítja, hogy el tudta volna vinni a játékot a hátán, sőt, még a kellő összeget is beszedték volna (ez mondjuk nehezen hihető, mert a kért egymillió dollárnak alig a negyede jött össze eddig), a papíron jónak hangzó ötletek még nem voltak elég kiforrottak, hülyét pedig nem akarnak csinálni belőlünk. Így hát elnézésünket kérik, de ígérik, hogy nemsokára valami sokkal nagyobb dologgal térnek vissza.

Bár nem szokásunk különösebben személyes megjegyzésekkel tarkítani a híreket, most mégis ezt fogom tenni: ez a gyűjtés kezdettől fogva bűzlött, és ez lejött mind a sajtónak, mind a rajongóknak. Romeróéknak meg kellene tanulni végre, hogy pár jól csengő fejlesztő neve még nem garancia arra, hogy az emberek ráharapnak az ötleteikre -- főleg akkor nem, ha a csapat tagjai évek óta semmit sem csináltak pár mobilos és facebookos játékon kívül. Rosszmájú lennék?